Tuotteet hakusanalla sokeri on (12)

Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt - luonnollinen sokerin korvike, jossa on puolet tavallisen sokerin kaloreista

Isomalt on luonnollinen sokerin korvike, joka maultaan ja käytöltään muistuttaa tavallista sokeria, mutta siinä on vain puolet vähemmän kaloreita. Isomalt on maailmanlaajuisesti ykkönen sokerin korvikkeena makeisissa ja se edistää myös upeita värejä ja pinnoitteita. Avainedut: • Puhtaan makea, sokerimainen maku • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Vähentynyt tarttuvuus & pitkä säilyvyys • Hammasystävällinen • Vähäkalorinen (hyvä painonhallintaan) • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet • Suklaan valmistus • Makeiset • Purukumit • Leivonnaiset • Jäätelö Käytetty kuva: © Ekkaratk / ShutterStock Alkuperämaa: Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Halal & Kosher: Kyllä
Harvinaiset Sokerit - Korkealaatuiset Erityissokerit

Harvinaiset Sokerit - Korkealaatuiset Erityissokerit

Harvinaiset sokerit ovat luonnollisesti esiintyviä sokereita, jotka valmistetaan kestävästi puu- tai muista biomassahydrolysaateista käyttäen vesipohjaista kromatografista, liuotinvapaata erottamismenetelmää. Harvinaisia sokereita voidaan esimerkiksi käyttää lääketieteessä ravintoaineina soluviljelmissä rokotteiden tuotannossa. Tällä tuotteella on korkea kireysaste ja sen kosteuttavien ominaisuuksien vuoksi sitä käytetään lääketeollisuudessa, kosmetiikassa, elintarviketeollisuudessa ja aromiteollisuudessa. Se tunnetaan miellyttävästä makuprofiilistaan ja on turvallinen käyttää. Avainedut: • Luonnollinen • Liuotinvapaa • Kosteuttava vaikutus • Ikääntymistä estävä vaikutus • Tulehdusta ehkäisevä vaikutus Käyttökohteet: • Ravintolisät • Lääketeollisuus • Kosmetiikka • Kehonhoito Käytetty kuva: © 1989studio/ Shutterstock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taatelisokeri - Luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia

Taateleisokeri on luonnontuote, jolla on houkuttelevia tuoteominaisuuksia ja käyttötarkoituksia. Se valmistetaan kuivatuista taateleista ja antaa tuotteellesi runsaan makeuden. Taatelit ovat fruktoosin lähde, minkä vuoksi ne ovat erittäin makeita ja niissä on hallitseva vohvelimainen maku. Taateleisokeri tarjoaa runsaasti ravinteita, kuituja ja antioksidantteja. Avainedut: • Korkea puhtaus ja 100 % luonnollinen alkuperä • Runsaasti kuituja, antioksidantteja sekä mineraaleja kuten kaliumia ja magnesiumia • Alhainen glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Makeiset • Leivonnaiset • Juomat Kuva: © Sokor Space / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
Laktitoli - Laktitoli on maitosokerista johdettu sokerialkoholi

Laktitoli - Laktitoli on maitosokerista johdettu sokerialkoholi

Laktitoli on maitosokerista valmistettu sokerialkoholi, jolla on samanlaisia teknisiä ja käsittelyominaisuuksia kuin sakkaroosilla. Nämä ominaisuudet tekevät kaloreita vähentävästä, hammasturvallisesta sokerin korvikkeesta monipuolisesti käytettävän. Laktitoli sopii erinomaisesti yhdistettäväksi muiden makeutusaineiden kanssa, jos pehmeää makeutta on tarpeen lisätä. Se on tärkeä ainesosa vähäkalorisissa tai sokerittomissa elintarvikkeissa ja juomissa, mutta toimii myös hyvin maitotuotteissa tai leivonnaisissa, kuten kekseissä, pitäen ne rapeina. Avainedut: • Puhtaan makea, sokerimainen maku ilman jälkimakua • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Hammasturvallinen, koska se ei fermentoidu suussa • Prebioottinen vaikutus • Vähäkalorinen • Alhainen glykeeminen reaktio (vain 3) Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Makeiset • Pakastetut jälkiruoat Käytetty kuva: © Victor / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vihannes: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Ksylitoli - Ksylitoli on luonnollisesti esiintyvä puusokeri, joka saadaan kovapuista, kuten koivusta.

Xyloosi on luonnollinen puusokeri, jota saadaan kovapuista, kuten koivusta. Se on erityinen hiilihydraatti, jota käytetään aromin muodostamiseen ja haluttujen makuvaikutusten saavuttamiseen lihassa, valmisruoissa, lääkkeissä, eläinruoassa ja rehussa. Xyloosi vaatii erittäin lyhyen reaktioajan halutun maun saavuttamiseksi. Avainedut: • Auttaa makujen muodostamisessa • Parantaa aromia • Parantaa visuaalista ilmettä • Vähäinen vaikutus verensokeri- ja seerumi-insuliinitasoihin • Mahdollistaa nopean Maillard-ruskistumisreaktion Käyttökohteet: • Kulinaari • Liha • Siipikarja & äyriäiset • Eläinruoka • Lääkkeet Luokiteltu normaaliksi elintarvikkeeksi eikä elintarvikelisäaineeksi. Käytetty kuva: © morisfoto / Adobe Stock Alkuperämaa: USA GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä
Maltitoli - Maltitoli on sokerin korvike, jonka makeus on noin 90% sokerin makeudesta.

Maltitoli - Maltitoli on sokerin korvike, jonka makeus on noin 90% sokerin makeudesta.

Maltitoli on sokerin korvike, jolla on noin 90 % sokerin makeudesta, ja se saadaan esimerkiksi maissi- ja vehnäjauhosta. Sitä käytetään erityisesti sokerittomissa ja vähäkalorisissa (diabeetikoille tarkoitetuissa) elintarvikkeissa. Maltitoli ei ole terveydelle haitallista ja se on vähemmän laksatiivista kuin sorbitoli. Se soveltuu erinomaisesti vähäkaloristen tuotteiden, kuten makeisten, suklaan ja purukumin, valmistukseen, jotka voidaan merkitä "sokerittomiksi" tai "ilman sokerilisäystä". Avainedut: • Puhtaan, makean, sokerin kaltaisen maun (90 % sakkaroosista) • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Hammasystävällinen ja kariesta ehkäisevä vaikutus • Laaja käyttöalue • Korkea vakaus valmistusprosesseissa & hyvä liukoisuus Käyttöalueet: • Leivonnaiset ja makeiset • Makeutusaineet elintarvikkeille • Kosmetiikka • Lääkkeet • Makeiset ja suklaa Käytetty kuva: © Alexander Ruiz/ Adobe Stock Alkuperämaa: Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä FSSC 22000: Kyllä HACCP & ISO: Kyllä
Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia - Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka on peräisin Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä.

Stevia on luonnollinen makeutusaine, joka saadaan Stevia rebaudiana -kasvin lehdistä. Tämä Etelä-Amerikasta kotoisin oleva kasvi kasvaa nykyään laajalti eri puolilla maailmaa. Makeutustehoon vaikuttavat aineet ovat joukko niin sanottuja steviolglykosideja, joilla on kukin oma ainutlaatuinen makeus- ja makuprofiilinsa. Stevia on noin 100-300 kertaa makeampaa kuin tavallinen sokeri, mutta se ei sisällä hiilihydraatteja, kaloreita tai keinotekoisia ainesosia. Stevialla on monia terveyshyötyjä. Keskeiset hyödyt: • Glykeeminen reaktio 0 • Kaloriton • Hyödyllinen suun terveydelle • Makuaine muiden makeutusaineiden kanssa • Kestävä kuumuudelle jopa 350 °C • Erinomainen liukenevuus vesipohjaisissa järjestelmissä • Erittäin kestävä elintarvike-, juoma- ja valmisruokajärjestelmissä Käyttökohteet: Makeiset, ravintolisät, funktionaaliset elintarvikkeet ja juomat Käytetty kuva: © Dionisvera / Shutterstock Alkuperämaa: Kiina GMO-vapaa: Kyllä Koshereita ja halal: Kyllä FSSC 2000: Kyllä HACCP: Kyllä
Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi - Rasvanpolttava energiansyöttö luonnollisista lähteistä

Isomaltuloosi ei ainoastaan erottuudu alhaisesta glykeemisestä indeksistään, vaan se myös pidentää energiansaantia ja lisää rasvanpolttoa 50 %:n makeusvoimalla. Alkuperä: Sokerijuurikas PALATYNE®, klassinen isomaltuloosi Alkuperä Aasiasta Makeus verrattuna ruokosokeriin sakkaroosiin on noin 50 %. RISULOSE®, innovatiivinen isomaltuloosi EU-alkuperä RISULOSE®:n hyväksyntä on tällä hetkellä EU:ssa käsittelyssä ja sen odotetaan tapahtuvan vuonna 2023. Avainedut: • Edullinen verensokerin hallintaan (diabeetikoille) • Hammasystävällinen • Sokeri, joka vapautuu hitaasti • Erinomainen ruoansulatus ilman laksatiivista vaikutusta • Hyvä painonhallintaan (polttaa rasvaa) Käyttöalueet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis-/vegaanituotteet • Makeutusaineet/sokerin korvikkeet Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Tšekki / Thaimaa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä Koshereita & Halal: Kyllä
Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi - Fruktoosi on luonnollinen GMO-vapaa makeutusaine, joka on peräisin sokerijuurikkaista.

Fruktoosi tunnetaan hedelösokerina ja se on luonnon makein sokeri, jota esiintyy yleensä monissa hedelmä- ja vihanneslajeissa. Fruktoosi ei ole vain kaloreiltaan alhaisempi, vaan se ylittää sakkaroosin makeudessa jopa 80 %. Sen korkean thermogeenisen vaikutuksen ansiosta, mikä tarkoittaa, että fruktoosin aineenvaihduntaan tarvitaan enemmän energiaa, se on myös täydellinen valinta painostaan huolehtiville kuluttajille, sillä keho polttaa enemmän kaloreita. Fruktoosi ei ainoastaan tehosta makuja, vaan se peittää myös muiden tuotteen aineiden karvasta jälkimakua ja vakuuttaa helppokäyttöisyydellään. Avainedut: • Vapaa endotoksiineista • Tuottaa erinomaisen makeusprofiilin • Vahvistaa makua • Sopii painonhallintaan • Alhainen glykeeminen reaktio (19) • Korkea liukoisuus Käyttökohteet: Leivonnaiset Juomat Makeiset Maitotuotteet Ravintolisät Pakastetut jälkiruoat Kuva: © elena_hramowa / Adobe Stock Alkuperämaa: Suomi GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Viinirypälepohjaiset Makeutusaineet - 100% Luonnollinen Makeutusaine Viinirypäleistä

Luonnolliset viinirypälepohjaiset makeutusaineet perustuvat täysin viinimehun uuttamiseen ja kiteyttämiseen. Avainedut: • Monia käyttökohteita • Nopea energiavaste • Ylivoimainen maku- ja makeusprofiili • Parantaa aromia, rakennetta, hajua ja hedelmämakua • Korkea liukoisuus • Alhainen glykeeminen reaktio • 100 % luonnollinen Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Makeiset • Juomat Kuva: © NonStock / ShutterStock Alkuperämaa: Italia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä
BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

BIO Kookospalmun Kukkasokeri - Luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine kookospalmun kukkamehusta

Kookossokeri on luonnollinen kasvipohjainen makeutusaine, joka valmistetaan haihduttamalla kookospalmujen kukista saatua mehua. Se sisältää verrattuna tavalliseen sokeriin moninkertaisesti mineraaleja ja antioksidantteja, ja sen matala glykeeminen indeksi tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon. Erityisesti rautaa, sinkkiä, kalsiumia ja kaliumia kookospalmu pitää sisällään. Sokerin nousun todennäköisyys on erittäin alhainen, ja se tarjoaa ihmiskeholle terveellistä ravintoa koko päivän ajan. Keskeiset hyödyt: • Ylivertainen maku- ja makeusprofiili • Runsaasti ravinteita ja antioksidantteja • Estää hypoglykemiaa • Vähemmän fruktoosia ja sakkaroosia • Matala glykeeminen reaktio Käyttökohteet: • Leivonnaiset • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Makeiset • Suklaa Käytetty kuva: © jchizhe / Adobe Stock Alkuperämaa: Indonesia GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä BRC sertifioitu: Kyllä USDA-NOP: Kyllä EU & JAS: Kyllä
Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi - Alluloosi, mullistava, luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine

Alluloosi on luonnollinen, kasvipohjainen makeutusaine, joka saadaan sokerijuurikkaasta. Se voi olla käytössä rakeisessa muodossa ja siirappina. Se tarjoaa erinomaisen kaloreettoman makeuden, jota voidaan käyttää ruoassa ja juomissa. Avainedut: • Ei kaloreita • 70 % yhtä makeaa kuin sakkaroosi • Sama liukoisuus kuin sakkaroosilla • Hammasystävällinen • Glykeeminen indeksi 1, insuliiniindeksi 1,5 Käyttökohteet: • Ravintolisät • Toiminnalliset elintarvikkeet ja juomat • Välipalat, urheiluravitsemus • Kasvis- / vegaanituotteet • Makeutusaineet / sokerin korvikkeet EU-hyväksyntä odottaa käsittelyä Alluloosi on osa meneillään olevaa hakemusta hyväksynnästä uutena elintarvikkeena. Käytetty kuva: © Grafvision / Adobe Stock Alkuperämaa: Saksa GMO-vapaa: Kyllä Vegaani & Vegetaarinen: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä Koshere & Halal: Kyllä